1.Адвокат по Трудово Право в София?

1.Адвокат по Трудови Дела в София?

1.Добър Адвокат в София За Трудово Дело?

1.Адвокат за Дисциплинарно Уволнение в София?

1.Адвокат Дело за Неполучени Заплати?
1.Адвокат за Трудово Обезщетение?
Go to content

Main menu:

1.Адвокат по Трудово Право в София? 2.Моля Препоръчайте ми Юрист! 3.Имам Проблем с Работодателя? 4. Имам да Получавам Заплати? 5.Мога ли да Съдя Работодателя си за Неправомерно или Дисциплинарно Уволнение?

Право

Трудово право e отрасъл на правото, занимаващ се с трудовите правоотношения. То съдържа и корпус от закони - трудово законодателство. Трудово право урежда правоотношенията между работещите и работодателите чрез нормативни актове (трудово законодателство), които регулират тези отношения.

Когато се нуждаем от добър юрист в София и областта на трудовото право първото нещо, което правим е да се посъветваме с приятели или да потърсим такъв в интернет. Как да намерим подходящия адвокат или юрист в София, който ще ни даде правилния съвет или нужната консултация на ниска цена?  Колко ще ми струва съвет или консултация при адвокат? Това винаги са първите въпроси, които ни вълнуват при търсене на адвокат, който да защити нашите права.

Ние от  юридически
я екип в Ивеста-Консулт  ви гарантираме, че ще получите:

- Трудово-правни консултации след анализ и проучване по поставените от вас  трудово- правни въпроси.
- За вас можем да изготвим трудов договор, длъжностна характеристики и правилник за вътрешния ред.
- Можем да ви предоставим консултации при възникване на трудовото правоотношение със сключването на трудов договор и при прекратяване на трудови правоотношения на различни основания от  
Кодекса на труда.
- Ние предоставяме правно обслужване и процесуално представителство на нашите клиенти по трудови спорове по Кодекса на труда.

Вещно право


 
 
Back to content | Back to main menu